Onze oorlogsbelofte voor je Börner hobby.

Onze garantie voor uw snijapparaten van Börner.

Originele producten van Börner zijn merkproducten van hoge kwaliteit. Daarom geven we u een Börner-garantie van vijf jaar op de V-vormige stalen snijapparaten Börner V1 ClassicLine, V3 TrendLine, V5 PowerLine en V6 ExclusiveLine.

Om te genieten van een eenvoudige en snelle bereiding van fruit en groenten met de snijapparaten van Börner en om het product zo lang mogelijk te gebruiken, vragen we u een paar minuten van uw tijd.

Door uw product te registreren, activeert u de Börner-garantie. De volledige garantievoorwaarden vindt u hier.

Het serienummer, dat bestaat uit 11 cijfers op de achterkant van de lemmeten, is uniek voor uw Börner V5 PowerLine. Vul de volgende gegevens in wanneer u een V5 PowerLine wilt registreren:

 

Samen met het hele gezin koken is gezellig en gemakkelijk/Keukengerei dat de bereiding van groenten en fruit snel, veilig en gezond maakt.

V5: een klassieker!\Nu in aanbieding/We hebben nog een andere innovatie voor de snelle en eenvoudige bereiding van gezond voedsel en het serveren en bewaren ervan in een kom.

Multimaker/ Samen met de Multimaker zorgt de V5 voor een super eenvoudige kookervaring. Samen met de Multiplate past het snijapparaat perfect op de Multimaker. Geen rommel meer in uw keuken!

Börner vruchtenpers / verse drankjes in een handomdraai

Made in Germany

Onze garantiebelofte/Registreer uw Börner-snijapparaat en profiteer van onze garantie!


Garanties

De velden gemarkeerd met * zijn vereist.
Captcha